اینورتر برق دستگاهی است که برق ولتاژ پایین DC (جریان مستقیم) را به برق AC استاندارد (جریان متناوب) تبدیل می کند. اینورتر سبب می شود تا شما با استفاده از نیروی باتری ماشین، کامیون، قایق یا هر منبع انرژی دیگری فعالیت خود را ادامه دهید. نیروی پنل خورشیدی و توربین بادی به عنوان منبع قدرت اینورتر سبب می شود تا به راحتی وسایل الکترونیکی صنعتی و لوازم خانگی کار کنند. در واقع مهمترین کاربرد اینورتر را می توان در زمانی که مجموعه شما خارج از شبکه انتقال برق قرار می گیرد دانست. در این شرایط اینورتر صنعتی در هر زمان و هر کجایی که به آن نیاز داشته باشید می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
خرید انواع اینورتر صنعتی به عنوان یک راهکار کاربردی برای مواقعی که کارگاه، کارخانه و گلخانه با مشکل قطعی برق مواجه می شود است. در نهایت کاربرد انواع اینورتر صنعتی در مشاغل پویا می تواند از بروز خسارات سنگین در مواقع بحرانی جلوگیری نماید.
تفاوت بین اینورتر صنعتی و ژنراتور چیست؟
یک ژنراتور با بنزین، سوخت دیزل یا پروپان کار می کند تا نیروی الکتریکی تولید کند. در حالی که اینورتر برق DC ذخیره شده در باتری را به برق AC مورد نیاز برای راه اندازی ابزار، وسایل الکترونیکی، لوازم خانگی و سایر دستگاه ها تبدیل می کند. هنگامی که در یک سازه شما به مصرف مداوم برق نیاز دارید خرید ژنراتور ممکن است انتخاب بهتری برای شما باشد. با این حال اینورتر را می توان به عنوان یک محصول کاربردی که کاملا با حفظ محیط زیست تطابق دارد در نظر گرفت.
اینورتر صنعتی بدون کمترین صدا و آلایندگی می تواند نیاز کاربران به برق را تامین نماید. در نتیجه استفاده از اینورتر در مناطق مسکونی و حتی داخل خانه ها انتخاب بهتری برای کاربران این وسیله می باشد. یک اینورتر صنعتی میتواند همراه با برق تولید شده توسط ژنراتور هم کار کند. در نتیجه این امر به شما این امکان را می دهد تا در استفاده مکرر از ژنراتور بتوانید ساعت هایی ژنراتور را خاموش نمایید. خاموش نمودن ژنراتور که همراه با اینورتر کار می کند می تواند تا حد قابل توجهی سبب صرفه جویی در مصرف سوخت شود.
از اینورتر برق برای چه مواردی استفاده می شود؟
به بیان ساده یک اینورتر، برق متناوب را زمانی که هیچ پریز در دسترس نیست برای کاربران ارائه می دهد. در نهایت انواع اینورتر برق صنعتی می توانند در یک ابزار جابجایی مانند ماشین، کامیون، قایق و یا در محل های ثابتی مانند موتورخانه ها، محل ساخت و ساز بناها، در یک وسیله نقلیه اورژانسی مانند آمبولانس و حتی در یک چرخ دستی پزشکی سیار که در بیمارستان مورد استفاده قرار می گیرد کاربردی باشد. اینورترها همچنین نقش اساسی در سیستم های تولید انرژی تجدید پذیر بر عهده دارند.
معرفی انواع مدل های کاربردی برای قدرت سنگین
خرید انواع اینورتر صنعتی می تواند برای کاربران این ابزار انتخاب کاملا مناسبی باشد. زیرا اینورتر صنعتی برای استفاده در کارگاههای خارج از شبکه و یا کامیونهای سیاری که کار خود را با دسترسی محدود به برق و از طریق باتریهای جدا از باتری اصلی خودرو اجرایی می نمایند طراحی شده است. در نهایت بسیاری از ابزارهای و وسایل برقی و لوازم الکترونیکی مورد استفاده در کاربردهای صنعتی نیاز به انتقال بار فراوانی که بیش از حد توان مصرفی آنها باشد دارند. این انرژی مازاد چه مرحله راه اندازی و یا در حین استفاده در هر دو حالت باید برای این ابزارها تامین شود. اینورتر صنعتی سنگین به طور موقت می تواند توان خروجی اضافی را برای رسیدگی به این نیازهای مازاد بدون خاموش شدن شبکه فراهم نماید.
اینورتر برق برای ابزارهای الکترونیکی حساس
بسیاری از دستگاهها مانند ابزارهای برقی با سرعت متغیر، دستگاههای خودپرداز، رایانههای دارای منبع تغذیه فعال PFC، چاپگرهای لیزری، تجهیزات شبکه و قطعات صوتی و تصویری به توان موج سینوسی خالص نیاز دارند. توان موج سینوسی پایدار و کنترلشده توسط ریزپردازنده، تجهیزات شما را قادر میسازد تا در دمای مناسب باقی بمانند. این مورد سبب می شود تا این تجهیزات از دوام بیشتر و مشکلات فنی کمتری برخوردار باشند. در نهایت برخی از اینورترهای صنعتی به گونه ای طراحی و تولید شده اند تا بتواند به راحتی توان موج سینوسی را در وسایل مختلف ایجاد نماید. در نتیجه خرید انواع اینورتر صنعتی و به ویژه اینورتر موج سینوسی می تواند برای کاربران انتخاب مناسبی باشد.
نحوه خرید انواع اینورتر صنعتی
اینورترهای قدرت در ظرفیت های متفاوتی که بر حسب وات اندازه گیری می شوند در بازار عرضه می گردند. در نهایت ما در ادامه به بررسی برخی از ویژگی های بارزی که در زمان خرید انواع اینورتر صنعتی باید به آن توجه نمود خواهیم پرداخت. در درجه اول به خاطر داشته باشید که اینورتر جریان را از انرژی باتری ذخیره شده تامین میکنند. اما فقط اینورتر های شارژردار به منابع AC متصل میشوند و جریان متناوب را به تجهیزات منتقل میکنند و در نهایت هم باتریها را شارژ میکنند. این نوع از اینورترها زمانی که برق AC در دسترس نیست به طور خودکار به برق باتری سوئیچ میشوند. د حالی که اینورترهایی که شارژردار نیستند برای شارژ مجدد باتری ها به وسایل نقلیه در حال کار متکی هستند و مستقیماً به منابع AC متصل نمی شوند.
معمولاً از باتری های 12 ولتی برای تغذیه اینورترها استفاده می شود. این نوع باتری در واقع همان باتری های ماشین ها هستند. اینورتر های شارژداری نیز در دسترس هستند که از باتری های 24 ولتی، 36 ولتی و یا 48 ولتی برای برنامه هایی که به وات بالاتر نیاز دارند استفاده می شوند. در نهایت در زمان خرید انواع اینورتر صنعتی اطمینان حاصل کنید که باتری هایی که انتخاب می کنید با ولتاژ ورودی اینورتر شما مطابقت دارند.
بدون دیدگاه